Skip to Content
ERA Rondetafel 2021: de toekomst van wonen post-COVID

ERA Rondetafel 2021: de toekomst van wonen post-COVID

Panelgesprek met minister Diependaele, bouwmeester Wieërs, Alexandre Huyghe (Revive) en Johan Krijgsman (ERA)

Gaan we terug naar de business as usual wanneer we met z'n allen gevaccineerd zijn of heeft covid een onherroepelijke impact gehad op onze vastgoedmarkt? Is vastgoed nog betaalbaar na de zoveelste prijsstijging, die door de eerste lockdown ingeleid werd? Wat kunnen we beter doen bij een eventuele volgende pandemie?

ERA, de grootste makelaarsgroep van Vlaanderen, organiseerde op 4 februari een rondetafel waarin vooruitgeblikt werd op de toekomst van ons wonen in het post-COVID tijdperk. Daarbij schoven vier rasechte vastgoedexperts aan tafel: Matthias Diependaele (Vlaams minister van Wonen), Erik Wieërs (Vlaams Bouwmeester), Alexandre Huyghe (CEO Revive) en Johan Krijgsman (CEO ERA Belgium).

 

Onderstaand vindt u een korte aftermovie van het gesprek, alsook de volledige, integrale opname.

Contacteer ons
Petra Nemitz Marketing Manager, ERA Belgium
Petra Nemitz Marketing Manager, ERA Belgium
Over ERA

ERA werd anno 1972 in de VS opgericht en is sinds 1995 ook actief op de Belgische vastgoedmarkt. Vandaag omvat de makelaarsgroep meer dan 2.300 onafhankelijke makelaarskantoren in 35 landen, waaronder meer dan 1.100 in 17 Europese landen. In België zijn meer dan 105 ERA kantoren aangesloten, stuk voor stuk door het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV) erkende makelaars. ERA realiseert zo'n 6.000 verkopen en zo'n 3.500 huurovereenkomsten per jaar in België. 

Maak kennis met ERA Belgium op www.era.be, met het Europese netwerk op www.eraeurope.com en met ERA wereldwijd op www.era.com.

ERA
Antwerpsesteenweg 68-2
2630 Aartselaar